Keni pyetje?

Për të gjitha pyetjet që ju mund ti keni, ju lutem mos hezitoni të na shkruani përmes kontakteve tona.

Në vijim mund të gjeni disa nga pyetjet më të shpeshta që ne pranojm prej bashkëpuntorëve apo klientëve tan.

Fillo

1. Si mund të bëhem pjesë e trajnimeve?

Të gjitha trajnimet e organizuara për muajin përkatës mund ta filloni duke aplikuar përmes formës në ueb apo duke na kontaktuar përmes e-mailit apo në telefon. Informatat për trajnimet që do të organizozhen i gjeni në ueb të KMI-së tek menya trajnimet.

2. Sa kushton?

Të gjitha çmimet në KMI janë shumë të volitshme, ato ndryshojnë varsësisht nga lloji i trajnimit, vendi i trajnimit dhe kohëzgjatja e trajnimit. Për informata më të hollësishme ju lutem na kontaktoni.

3. Çfarë ndihme tjetër është në dispozicion?

Ne të gjithë kadidatëve për trajnime, përmes konsulences me ekspertet tan ju ndihmojmë rreth përcaktimit të duhur për trajnimin që kadidatit i nevojitet për punën/profesionin e tij.