Kontakti

Si të na gjeni ?

Qëllimi ynë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë të klientit dhe t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohën e duhur.

+383 (0) 38 247 742

+383 (0) 45 497 777

Na lini një mesazh

    DETAJET E KONTAKTIT

    Rr. Qamil Hoxha, Nr. 9, Hyrja 8, Kati IV-të, 10 000 Prishtinë+383 (0) 38 247 742info@kmi-rks.com

    Orari i punës

    Monday-Friday10:00 - 16:00