Staf i kualifikuar

Me njohuri të ekspertëve tanë ofrojnë këshilla të nivelit të lartë dhe shërbim të klientëve.

Dr. sc. Besarta VLADI
Menaxhere e Projekteve

+383 (0) 45 497 777
Ardit AJVAZI
Koordinator per Trajnim, Zhvillim dhe Vizita Studimore

+383 (0) 44 589 962
Arjana Maloku
Asistente Administrative

+383 (0) 38 247 742
Staf Staf
Asistente Administrative

+383 (0) 38 247 742