Komunikimi me publikun dhe media, hartimi i raporteve dhe administrimi i zyrës

Nga data 18 – 21 Prill 2019, në Budva, Mal I Zi

Çfarë do të përmbajë programi i trajnimit?                                                                                                                       

Gjatë këtij trajnimi do të diskutohen këto tema:

 1. Rëndësinë e Komunikimit me Publikun në kushtet bashkëkohore dhe specifikat e komunikimit me publikun në Kosovë;
 2. Organizimin e zyrës për komunikim me publikun;
 3. Përpilimin e komunikatës për media dhe shpërndarja e saj: hartimi, korrigjimi, lejimi, lekturimi dhe përkthimi.
 4. Seleksionimin e mediave që do ta marrin komunikatën;
 5. Hartimin e fjalimit publik;
 6. Konferencën për media: arsyeja e organizimit-mos arsyeja e mosorganizimit dhe kushtet teknike;
 7. Studimin e specifikave të mediave me të cilat synohet komunikimi: Elektronike (TV, Radio, Internet), Mediat e shkruara (ditore, periodike, te specializuara); Intervistimi: përgatitja dhe përfitimi; Interpretimin e gjesteve gjatë intervistimit;

8.Menaxhimi i kohës, hartimi i raporteve, shkathtësitë e shkrimit, administrimi i punëve në zyre etj.

Gjithashtu gjatë trajnimit do të elaborohen me shembuj konkret situata të ndryshme dhe raste konkrete nga ekspertë të fushës dhe  të njëjtat do të komentohen edhe në aspektin teorik edhe në ate praktik .

Kujt i dedikohet trajnimi i tillë?                                                                                                                                                      

Të gjithë zëdhënësve, zyrave per informim publik duke përfshire zyrtarët për informim publik, teknik dhe administrativ të institucioneve publike qendrore dhe lokale dhe të gjithë personave të cilët dëshirojnë që të rrisin aftësitë e tyre të komunikimit dhe ato që në një mënyrë apo tjetër kanë të bëjnë me informimin publik, mirëmbajtjen e mardhënieve me publikun dhe paraqitjen e tyre para publikut.

Sa është çmimi i pjesmarrjes në trajnim?

Çmimi i pjesmarrjes në trajnim për një person është 600 EURO.

Në koston e trajnimit përfshihet: transporti nga Prishtina në  Hotel ne Budva, dhe anasjelltas, akomodimi ne Hotel në Budva, materjali i trajnimit, trajnimi dhe certifikata e trajnimit dhe aktivitetet tjera relevante, sipas programit dhe agjendes së  trajnimit, një vizitë në Tivat ose Kotor gjatë qëndrimit në Budva.

Imformata shtesë:

Për të marrë pjesë në trajnim, për shkak të akomodimit në Budva, Mal i Zi, të gjithë të interesuarit janë të obliguar që rezervimin dhe nënshkrimin e kontratave të pjesmarrjes në trajnim ta bëjnë gjithsesi deri me  15.04.2019  në ora 12.00.  

Megjithatë, për cfarëdo informate shtesë lidhur me trajnimin  relevant mund të kontaktoni në  kontaktet e  mëposhtme:  Tel: 38 24 77 42, Mob: 045 49 77 77, apo përmes e-mailit:  info@kmi-rks.com & aajvazi@kmi-rks.com apo web faqës: www.kmi-rks.com .

Shkarko Ftesën

 

Tags:
Comments
 • SuillbeSk says:

  The mainstay of treatment for endometrial cancer is total hysterectomy with bilateral salpingo oophorectomy cialis generic tadalafil

 • casinocommunity says:

  As I am looking at your writing, casinocommunity I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

 • Fak says:

  Doing this is straightforward and punctual, therefore wear’t need to fill in any monetary info playing your preferred free slots. If you want to change to a real income enjoy, you can travel to the very least put casino and you can twist harbors for only $10 and also have the possibility to winnings millions. I’m able to constantly trust a good bi-weekly email from complete perks with comp’ed resort remain As well as food otherwise gaming borrowing in the Quad, Harrah’s, Flamingo, or Rio rooms. I am not seeking spend the entirety away from my personal holiday in a hotel room! Mobile is no more a luxury but a basic need for a large number of people and a great opportunity for your business to target the right customers. The right app development company will not only lead you to the right audience but also help level up your business.
  https://dohabb.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=1967368
  Mobile casino games you can pay by phone bill are becoming more and more popular every day. That being said, the client has a broad range of choices when it comes to a platform that accepts such type of payment. However, we recommend you choose a safe website before gambling on roulette, table games or any slots deposit by phone bill. Güncellenmiş: 09.12.2022 casino memorial pool965.” Fran Fraschilla Tweeted:“@franfraschillaWe lost a giant last night.42-1.slot machine payback percentages John Thompson, John Chaney & Nolan Richardson in the 80’s were fighting the fight long before the “bubble. RIP to an icon, on the court and off.6431.charleston wv casino hotels With online gambling becoming more and more popular, it’s no wonder that Canadian gamblers are searching for an easier way to make casino deposits. This review will explore online casinos with Pay by Phone and SMS payments available, which bundles your gambling bankroll with your phone payment. We have included a list of the Canadian online casinos that support this revolutionary payment system, to help you find a reliable pay by phone casino in Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.