Menaxhimi i administratës dhe zgjidhja e konflikteve administrative

Nga data 23 – 27 Nëntor 2019, në Stamboll, Turqi

Çfarë do të përmbajë programi i trajnimit?

Gjatë këtij trajnimi do të shtjellohen të gjitha qështjet që kanë të bëjnë me procesin e mënaxhimit të administratës, llojet e administratës, kontrollet e administratës. konflikti në institucione, analiza e problemeve, menaxhimi i konfliktëve dhe zgjidhja e tyre.

Gjatë kë tij trajnimi do të trajtohën këto tema: çka është konflikti i interesit, dhe cilat janë llojet e tij.                  Dotë diskutohen edhe llojet e parimeve: Parimi i ligjshmërisë, Parimi i deklarimit të pales; Parimi i shqyrtimit verbal; Parimi i efikasitetit; Parimi i ndihmës së palës së painformuar; burimet e konfliktit;  shkaku i konlfiktit;  menaxhimi i performancës; rëndësia e komunikimit; mënyrat për zgjidhjen e konfliktit;   Gjithashtu gjatë trajnimit do të elaborohën me shëmbuj konkret situata të ndryshme dhe raste konkrete të konfliktit të interesit dhë të njejtat do të komentohen edhe në aspektin teorik dhe në atë praktik.

Kujt i dedikohet trajnimi i tillë?

Të gjithë udhëheqësve / drejtorëve të administrates, zyrtarëve të burimeve njerëzore, zyrës ligjore, prokurimit,  zyrtarëve të ndryshëm të nivel qendror dhe lokal që në një formë ose tjetër kanë të bëjnë  me udhëheqjen dhe menaxhimin e zyrave të ndryshme në Institucione, Autoritet, Komisione të pavaruara në Republikën e Kosovës.

 

Sa është çmimi i pjesmarrjes në trajnim?

Çmimi i pjesmarrjes në trajnim për një person nga 888 Euro.

Në koston e trajnimit përfshihet:  bileta kthyese nga Aeroporti i Prishtinës në Aeroportin e Stambollit në Turqi dhe anasjelltas, transferi nga Aeroporti deri në Hotel në Stamboll dhe anasjelltas, akomodimi në Hotel 4* në Stamboll me mëngjes, dreke dhe darkë, materjali i trajnimit, trajnimi dhe një vizitë me anije në Bosfor sipas programit dhe agjendës së qëndrimit ne Stamboll.

Imformata shtesë:

Për të marrë pjesë në trajnim, për shkak të rezervimit te  biletave  dhe akomodimit në Stamboll Turqi, të gjithë të    interesuarit    janë të obliguar që rezervimin dhe nënshkrimin e kontratave të pjesmarrjes në trajnim ta bëjnë gjithsesi deri me  15/11/2019 në ora 12.00.    

Pasagjerët që udhëtojnë për në Turqi duhet të sigurohen që të kenë minimum 6 muaj validitet në pasaportë!  

Megjithatë, për cfarëdo informate shtesë lidhur me trajnimin relevant mund të  kontaktoni në kontaktet e  mëposhtme:  Tel: 038 24 77 42; Mob: 045 49 77 77, apo përmes e-mailit:  info@kmi-rks.com &  aajvazi@kmi-rks.com apo web faqës: www.kmi-rks.com ose ne zyre:   Rruga Qamil Hoxha, Hyrja Nr 08, Kati IV-re, Nr 9, afër restaurant “Pishat”,  Prishtine,  10 000, Republika e Kosovës.

Shkarko ftesen 5 – Stamboll

 

Comments
 • Vdwcsp says:

  buy levofloxacin 500mg without prescription buy levofloxacin 500mg generic

 • hey there and thank you for your info – I have definitely picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical points using this web
  site, since I experienced to reload the website a
  lot of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances
  times will very frequently affect your placement in google
  and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for
  a lot more of your respective interesting content. Make sure
  you update this again very soon.

 • InessaKaSi says:

  coursework paper
  coursework writing service uk
  coursework website

 • Pingback: 2wildfire
 • I’m writing on this topic these days, baccarat online, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

 • Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

 • gate io says:

  At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

 • criptomoedas says:

  Sou Ph.D. em ciências financeiras e atualmente estou estudando criptomoedas e seu artigo me deu uma boa ideia. Acho que sua forma de escrever é muito útil para minha tese criptomoedas, obrigado. No entanto, tenho algumas dúvidas e gostaria de saber se você pode me ajudar. Obrigado.

 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/es/register-person?ref=IJFGOAID

 • RNS-MO-Nak says:

  Разрешение на строительство — это административный запись, выдаваемый правомочными органами государственного управления или муниципального самоуправления, который позволяет начать строительство или осуществление строительных работ.
  Разрешение на строительство здания утверждает юридические положения и условия к строительству, включая приемлемые разновидности работ, допустимые материалы и техники, а также включает строительные инструкции и комплексы защиты. Получение разрешения на стройку является необходимым документов для строительной сферы.

 • Быстровозводимые здания – это прогрессивные конструкции, которые отличаются громадной скоростью установки и мобильностью. Они представляют собой постройки, состоящие из предварительно сделанных компонентов или же узлов, которые способны быть быстрыми темпами установлены на территории строительства.
  Строительство быстровозводимых зданий из металлоконструкций под ключ обладают гибкостью также адаптируемостью, что разрешает легко изменять и переделывать их в соответствии с нуждами клиента. Это экономически лучшее и экологически устойчивое решение, которое в крайние лета заполучило обширное распространение.

 • Быстромонтируемые строения – это актуальные системы, которые отличаются высокой скоростью установки и мобильностью. Они представляют собой строения, состоящие из предварительно выделанных элементов или же блоков, которые имеют возможность быть быстро установлены на районе застройки.
  Стоимость строительства из сэндвич панелей отличаются гибкостью и адаптируемостью, что разрешает легко менять и модифицировать их в соответствии с интересами покупателя. Это экономически эффективное а также экологически стабильное решение, которое в крайние лета приняло обширное распространение.

Leave a Reply

Your email address will not be published.