Barazimi dhe mbyllja e avanceve sipas procedurave të Thesarit

Nga data 7-10 Shkurt  2020, në Budva / Becic, Mal i Zi

 

Çfarë do të përmbajë programi i trajnimit?

Gjatë këtij trajnimi do të shtjellohen tema që kanë të bëjnë me analizen financiare duke përfshi:

 • Raportet financiare;
 • Paraqitja e bilancit të gjendjes ;
 • Barazimi i llogarive;
 • Barazimi dhe mbyllja e avanceve;
 • Procedimi I avanceve për para të imë ta (petty cash);
 • Tërheqja dhe shpenzimi i fondeve të parasë së imët (petty cash);
 • Procedimi I avanceve për udhëtime zyrtare;
 • Avancet e pa arsyetuar në fund të vitit, etj;

 

Kujt i dedikohet trajnimi i tillë?

Të gjithë drejtorëve të udhëheqësve, menaxherëve, drejtorëve ose zyrtarëve financiar dhe zyrëtarëve tjerë që në një formë apo tjetër kanë të bëjnë me financa publike respektivisht me barazimin dhe mbylljen e avanceve.

 

Sa është çmimi i pjesmarrjes në trajnim?

Çmimi i pjesmarrjes në trajnim për një person është 599 Euro

Në koston e trajnimit përfshihet: transporti nga Prishtina në  Hotel ne Budva/Becic, dhe anasjelltas, akomodimi ne Hotel në Budva, materjali i trajnimit, trajnimi dhe certifikata e trajnimit dhe aktivitetet tjera relevante, sipas programit dhe agjendes së  trajnimit, një vizitë në Tivat ose Kotor gjatë qëndrimit në Budva.

 

Imformata shtesë:

Për të marrë pjesë në trajnim, për shkak të rezervimit  dhe akomodimit ne Budva, Mal i Zi, të gjithë të    interesuarit   janë të obliguar që rezervimin dhe nënshkrimin e kontratave të pjesmarrjes në trajnim ta bëjnë gjithsesi deri me  03/02/2020 në ora 12.00.  

Megjithatë, për cfarëdo informate shtesë lidhur me trajnimin relevant mund të  kontaktoni në kontaktet e                  mëposhtme:  Tel: 038 24 77 42; Mob: 045 49 77 77, apo përmes e-mailit: info@kmi-rks.com & kmi@kmi-rks.com apo web faqës: www.kmi-rks.com ose ne zyre:   Rruga Qamil Hoxha, Hyrja Nr 08, Kati IV-re, Nr 9, afër restaurant “Pishat”,  Prishtine,  10 000, Republika e Kosovës.

Shkarko ftesen: Barazimi i llogarive – Budva

Tags:
Comments
 • casino online says:

  I’ve been troubled for several days with this topic. casino online, But by chance looking at your post solved my problem! I will leave my blog, so when would you like to visit it?

 • Falaype says:

  Knowing that the Bcl 2 family plays an important regulatory role in apoptosis, either as activator Bax or as inhibitor Bcl 2, interestingly, in this study, the MCF7 WT expressed a high level of Bcl 2 in comparison with both resistant MCF7 Tmx and MDA MB 231 cell lines Figure 3A propecia success rate com 20 E2 AD 90 20Generic 20Viagra 20100mg 20 20Acquistare 20Viagra 20Contrassegno acquistare viagra contrassegno ADDIS ABABA, Oct 12 Reuters African leaders said onSaturday the trial in November of Kenya s president at theInternational Criminal Court should be delayed, and that if itwas not he should not attend

 • Falaype says:

  As for the declining nobles, the family high blood pressure article background is declining, and this noble style must not be lost viagra experience

Leave a Reply

Your email address will not be published.